top of page

Посветени сме да помогнем на нашите учениците да постигнат по-щастлив и здравословен начин на живот и да им предоставим възможността да станат по-добри членове на своята общност. Целта, която сме си поставили, е всеки член на нашето училище да доживее до 100-годишна възраст, чрез по-добро хранене и ежедневни упражнения, с минимален стрес и наранявания на тялото. 

 

Разбираме напълно факта, че всички наши ученици имат множество отговорности, затова се опитваме да персонализираме тренировъчните сесии, така че да ги накараме да се почувстват енергизирани и способни да се справят с предизвикателствата на ежедневието.

Екипът ни 

е посветен на това да обучи нашите ученици как да се защитават ефективно, да водят по-балансиран начин на живот, да влязат във форма и да станат по-добри членове на своята общност. Вярваме, че тренирането на бойни изкуства възпитава ценности на отговорност, почтеност и честност чрез вдъхване на увереност да не оставаме безразлични, когато сме свидетели на неправди, без страх от физически конфликт. 

 

За да постигнем това, ние осигуряваме безопасна тренировъчна среда, качествено татами, с чисто доджо и опитни учители. За нас е много важно да разпознаем различните нужди на нашите ученици и да персонализираме очакванията си спрямо тяхното ниво. Целта на нашето училище е да подобри начина ви на живот.

Станете наши приятели в социалните мрежи.

Татами

 

Нашето татами e изработено по най-новата технология в спортните настилки - XPE пяна с гъвкава система за свързване и плътност от 55 кг/m^2. Общата площ на татамито е 132 квадратни метра и се състои от 11 части с размер 8 х 1,52 м и дебелина 6 см, което гарантира минимални наранявания. Това е един от най-добрите налични продукти в момента на пазара и се използва в много турнири, състезания и спортни зали за бойни изкуства по света.

Налично Оборудване

 

Работим с едни от най-добрите доставчици на оборудване за кросфит и разполагаме с всичко необходимо за една тренировка за цялото тяло: от бързина и пъргавина до сила и кондиция.

Но най-важното оборудване са нашите инструктори и нашите ученици.

Хигиена

 

Тъй като училището ни се стреми да бъде традиционна школа по бойни изкуства, очакваме всички наши ученици да участват в почистването и поддържането на доджото. След всеки клас татамито и всяко друго използвано оборудване се почистват и дезинфекцират с водороден пероксид. Учебната зала, съблекалните и душовете се почистват ежедневно от персонала на залата. Отличната хигиена в училището е едно от нещата, с които се гордеем.

 

Нашето училище винаги е климатизирано през зимата. Винаги има топла вода и индивидуални шкафчета с ключ, ако е необходимо. Моля, носете си джапанки и винаги ги използвайте в душовете и съблекалните, за да избегнете гъбични инфекции.

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page